Retourneren

Recht op herroepingsrecht

1. In overeenstemming met de wet van 30 december 2013 betreffende boek VI van het Wetboek van economisch recht “marktpraktijken en consumentenbescherming”, heeft de consument het recht om SdP Joyas bv, binnen 14 kalenderdagen na ontvangst van het product, schriftelijk te informeren dat hij / zij wil afzien van zijn / haar aankoop. We vragen je nadrukkelijk om contact met ons via e-mail te nemen (info@souvenirsdepomme.be)
Klant kan kiezen tussen een ‘gift voucher’ (dezelfde bedrag van aankoop) of terugbetaling.
Terugbetalingen gebeuren op einde van de maand.
Afgeprijsde items worden niet terugbetaald. Klant zal een ‘gift voucher’ met dezelfde bedrag van aankoop ontvangen om deze binnen 1 jaar te kunnen gebruiken op onze website. 

2.Wij raden de consument aan om het geretourneerde product in de originele verpakking, in perfecte staat, terug te sturen. Indien een artikel beschadigd wordt teruggestuurd, kan SdP Joyas bv een vergoeding vorderen van de consument die in verhouding staat tot de waardevermindering die het artikel heeft ondergaan (Artikel VI.51, §2 WER). Elke terugzending waarvan de afzender niet kan worden geïdentificeerd, zal worden geweigerd.

3. De kosten voor het retourneren zijn voor rekening en onder verantwoordelijkheid van de consument.

4. SdP Joyas bv raadt aan om bij het retourneren van producten gebruik te maken van een koerier om het pakket te kunnen volgen via een Track en Trace nummer. SdP Joyas bv kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor het terugbetalen van verloren, gestolen of beschadigde goederen.

5. De ​​restitutie vindt plaats op einde van de maand na ontvangst van de retourzending door SdP Joyas bv, mits strikt aan alle voorwaarden zoals hierboven beschreven is voldaan. In overeenstemming met artikel VI.50 §1-§3 WER.