OVER SDP

In 2010 begon de reis van Souvenirs de Pomme. De collecties waren vanaf het begin onderscheidend en met elk voorbijgaand jaar werd hun unieke stijl duidelijker. De stijl van Souvenis de Pomme is herkenbaar aan zijn kleur, zijn duurzaamheid, zijn luxe gevoel en zijn vleugje durf. Onze sieraden zijn gemaakt voor vrouwen die met hun look een verschil en een statement willen maken. Wat aanvankelijk begon op een bescheiden zolderruimte, heeft de afgelopen jaren een opmerkelijke evolutie doorgemaakt. Sinds 2020 begeleidt Cynthia Botton je op een spannend avontuur door een reeks frisse en innovatieve collecties.

CYNTHIA BOTTON - THE LEADING LADY

Cynthia, geboren in Lima, Peru, en gevormd door de invloed van een sterke en charismatische moeder.

Cynthia belichaamt de kwaliteiten vrouwelijkheid, trots, passie en kracht, deugden die ze van haar moeder heeft geërfd. In haar rol als drijvende kracht achter Souvenirs de Pomme brengt Cynthia hulde aan de nagedachtenis van haar moeder en is zij een lichtend voorbeeld van deze waarden voor haar twee dierbare dochters. Dit merk is haar ode aan de blijvende erfenis van familie en liefde, waarbij generaties worden verbonden door de tijdloze schoonheid van sieraden.

Voor Cynthia heeft de kunst van het schenken van sieraden een grote betekenis. Het is een gevoel dat de tijd overstijgt, een embleem van liefde en genegenheid dat nooit vervaagt. Elke blik op een geliefd stuk roept een oprechte glimlach op, waardoor de banden van familie en liefde worden versterkt.

“Ik ben opgegroeid in Zuid-Amerika, waar mijn moeder Maria Mercedes mij de liefde voor sieraden heeft geleerd. Het is de manier om mezelf te uiten en herinneringen te koesteren. Voor mij is SDP een ode aan mijn sterke moeder.” – Cynthia Botton

Souvenirs De Pomme waarden (SDP)

Strength: Het creëren van betaalbare en unieke stukken voor sterke vrouwen.
Durf: Wij durven op te vallen met statement sieraden voor iedere dag.
Passie: Wij hebben passie voor ons vak en daarom worden al onze sieraden geproduceerd Europese ateliers.

HANDGEMAAKT IN EIGEN ATELIER

Ons atelier

4 keer per jaar ontwerpen wij een collectie die in Italië wordt ontwikkeld door onze eigen leveranciers. Deze familieateliers staan al generaties lang garant voor authenticiteit, kwaliteit en service. Zij ontwikkelen de prototypes op basis van onze schetsen en technische tekeningen. In ons kantoor tekenen we de ontwerpen uit, ontwikkelen en testen we de prototypes en leggen we de laatste hand aan elk sieraad. Onder het motto ‘work hard, play hard’ willen wij iedere klant topservice bieden, altijd met de juiste dosis plezier.

Onze kwaliteit

Messing is de basis voor alle sieraden. Dankzij een laagje 24-karaats goud of hoogwaardig palladium blijft uw juweel langer mooi en wordt oxidatie vermeden. De combinatie met Tsjechisch glas, Swarovski kristallen en parels, halfedelstenen en “Italiaanse harskralen” levert altijd een uniek resultaat op.