ONZE GOUDEN TIPS

Lees a.u.b. zorgvuldig de volgende richtlijnen over hoe u uw ‘Souvenirs de Pomme’-sieraden moet verzorgen, zodat ze er altijd als nieuw blijven uitzien net zoals toen u ze kocht.

SIERADEN DRAGEN

Juwelen zijn bedoeld om zoveel mogelijk gedragen te worden. In de volgende gevallen is het echter raadzaam om ze te verwijderen om onnodige beschadiging te voorkomen:

o Bij het verrichten van handenarbeid, vooral wanneer er chemicaliën of reinigingsvloeistoffen gebruikt worden.

o Bij het aanbrengen van make-up en andere cosmetica zoals haarlak, parfums en/of lotions. Omdat deze producten vaak chemicaliën bevatten die uw favoriete juwelen kunnen beschadigen, doet u uw juwelen het beste pas daarna om.

o Tijdens het baden, douchen of doorbrengen van tijd in zwembaden en spa’s. Zeep en chloorwater kunnen reageren met de materialen die in sieraden zitten, waardoor ze verkleuren.

o Tijdens het sporten. Solide apparatuur en zware schokken kunnen schade veroorzaken aan uw sieraden.

Onze sieraden zijn gemaakt om lang mee te gaan, maar stukken die (zonder zorg) worden behandeld door overmatig te laten vallen, slijtage of onjuist transport / opslag hebben na verloop van tijd meer kans op slijtage en schade. Gebruik uw gezond verstand en wees voorzichtig bij het dragen en opbergen van uw Souvenirs de Pomme-item.

SCHOONMAKEN VAN UW SDP-SIERADEN

Maak uw sieraden van tijd tot tijd schoon om de levensduur te verlengen.

o Gebruik speciale reinigingsproducten voor sieraden en een sieradenpoetsdoekje. Gewone zeep kan een film rond het juweel veroorzaken, waardoor het er dof uitziet, en iets anders dan een speciaal sieradenpoetsdoekje kan krassen veroorzaken.

o Maak je sieraden schoon met warm water in plaats van met heet water.

Verwacht bij vergulde metalen na verloop van tijd een natuurlijke aanslag door het dragen. Om het effect van het gebruik te verminderen, kunt u de sieraden voorzichtig kuisen met een zachte poetsdoek en bewaart u ze best op een droge plaats.

Kwastjes die gekreukt zijn:

Stoom de kwastjes voorzichtig met een handstomer (of voorzichtig met een licht strijkijzer) en ze zijn weer zo goed als nieuw!

BEWAREN VAN UW SDP JUWELEN
Het wordt aanbevolen om uw sieraden op een veilige en droge plaats te bewaren, uit de buurt van direct (zon) licht. Mocht u vragen hebben over het dragen, schoonmaken of bewaren van uw sieraad, neem dan gerust contact met ons op via e-mail: info@souvenirsdepomme.be.