Skip to contentSkip to footer

Orders:

 1. U kunt een bestelling plaatsen door het bestelformulier op de website van Souvenirs de Pomme in te vullen en op de betreffende verzendknop te klikken. Wanneer u uw bestelling plaatst, ontvangt u een webordernummer. Door een bestelling te plaatsen, doet u ons een aanbod om de door u geselecteerde producten onder deze voorwaarden te kopen. Het is mogelijk dat we uw aanbod naar eigen goeddunken niet accepteren.

2. Als we uw bestelling accepteren, zullen we u hiervan op de hoogte stellen door u een orderbevestiging per e-mail te sturen. Deze bevestiging is bindend op het moment dat we deze naar u verzenden. Als we uw bestelling niet kunnen accepteren, zullen we proberen contact met u op te nemen via telefoon of e-mail.

3. SdP Joyas bv is niet aansprakelijk voor eventuele schade als gevolg van het niet beschikbaar zijn van een artikel. In het geval van een niet tijdige betaling door de klant of problemen met eerdere bestellingen heeft SdP Joyas bv het recht de overeenkomst te ontbinden.

Prijs:

Onze prijzen zijn vermeld in euro’s, inclusief BTW en exclusief verzendkosten (en indien van toepassing exclusief administratiekosten) tenzij anders vermeld.

De prijzen zijn geldig op het moment van publicatie, daarna onder voorbehoud van wijzigingen.

Betaling:

Betaling is mogelijk op een van de op de website aangegeven manieren. SdP Joyas bv blijft eigenaar van de goederen totdat u deze volledig heeft betaald.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerste online bestelling.

 
Ik schrijf me in
Join WaitlistWe will inform you when the product arrives in stock. Please leave your valid email address below.