Skip to contentSkip to footer

Ons verhaal

Een zolderkamer in Gent – daar begon het voor Souvenirs de Pomme in 2009. De collecties vielen op vanaf dag één en door de jaren heen werd de typische stijl alsmaar duidelijker. De juwelen van Souvenirs de Pomme herken je aan kleur, duurzaamheid en een tikje durf. Ze zijn er voor vrouwen die een statement willen maken met hun look en die volop durven kiezen voor wat hen echt gelukkig maakt.

Souvenirs De Pomme values (SDP)
  • Sterkte

    Betaalbare en unieke stukken creëren voor sterke vrouwen.

  • Durf

    We durven kiezen om eruit te springen met statement juwelen voor elke dag.

  • Passie

    Uit passie voor ambacht worden alle juwelen vervaardigd in Europese ateliers.

Wie zit er achter Souvenirs de Pomme?

Wat begon in de zolderkamer, kende ondertussen een krachtige evolutie. Sinds 2020 neemt Cynthia Botton je mee op avontuur doorheen nieuwe collecties. Voordien vormde Cynthia een stevige tandem met Delphine Cordie, de oprichtster van Souvenirs de Pomme. Zij besloot zich opnieuw toe te leggen op haar passie voor ontwerpen, Cynthia focust zich volop op de toekomst van Souvenirs de Pomme. Een uitdagende toekomst vol creativiteit, innovatie en verrassende juwelen!

“Ik groeide op in Zuid-Amerika waar mijn moeder Maria Mercedes me de liefde voor juwelen bijbracht. Het is de manier om mezelf uit te drukken en herinneringen te koesteren. SdP is voor mij dan ook een ode aan mijn sterke mama.”

 

Cynthia Botton J.

 

YOU ARE THE CANVAS,
DARE TO STAND OUT!

Ons atelier

4 keer per jaar ontwerpen we een collectie die in Italië wordt ontwikkeld door onze huisleveranciers. Deze familieateliers staan al generaties lang garant voor authenticiteit, kwaliteit en service. Op basis van onze schetsen en technische tekeningen ontwikkelen zij de prototypes.
In ons atelier tekenen we de ontwerpen uit, ontwikkelen en testen we de prototypes en leggen we de laatste hand aan elk juweel. Onder het motto ‘work hard, play hard’ willen we elke klant een topservice bezorgen, altijd met de juiste dosis fun.

Onze kwaliteit

Messing vormt de basis voor alle juwelen. Dankzij een laagje 24-karaats goud of hoogstaand palladium blijft je juweel langer mooi en wordt oxidatie vermeden. De combinatie met Tsjechisch glas, Swarovskikristallen en -pearls, halfedelstenen en ‘Italian resin beads’ zorgt steevast voor een uniek resultaat.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerste online bestelling.

 
Ik schrijf me in
Join WaitlistWe will inform you when the product arrives in stock. Please leave your valid email address below.